Verzending:

TCF - GLS 

Standaard verstuurd The Cartridge Factory BV de pakket- en palletzendingen met GLS Netherlands. GLS Netherlands is een van de toonaangevende logistieke bedrijven in Nederland en behoort tot de drie grootste pakketdiensten in Europa. Zodra de zending wordt verstuurd, wordt er een e-mail gestuurd met daarin een track&trace code. Via een link in deze e-mail is het pakket zelf te volgen.

Verklaring track&trace begrippen GLS Netherlands:

  • Overslag: De zending is door GLS Netherlands voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst: De zending is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel: De chauffeur heeft de zending voor aflevering in de (vracht)auto geladen.
  • Aflevering: De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden zichtbaar.
  • Terug uit bestelling: Wanneer niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • Niet in bestelling: Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv door winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.

 

Betaling:

 TCF - iDEAL

Bij The Cartridge Factory BV is het mogelijk om veilig en gemakkelijk de bestelling af te rekenen met iDEAL.

 TCF - Factuur

Als zakelijke gebruiker of wederverkoper is het ook mogelijk om op rekening te kopen. Neem voor vragen en afspraken contact op met onze verkoopafdeling.