Service

Service, reparaties en onderhoud

 

Als leverancier van (toner)cartridges weten wij hoe belangrijk een goede werking van een printer is. Maar helaas ontstaat aan apparatuur soms gewoon een defect, of is (net als bij uw auto) onderhoud noodzakelijk voor continuïteit.

Daarom bieden wij voor de zakelijke klanten ook service, reparaties en onderhoud aan voor:

  • laserprinters
  • laser copiërs
  • laser multifunctionals
  • laserfaxen
  • wide format inkjet plotters (alleen van het merk HP - Hewlett Packard)

Wij nemen geen desktop inkjetprinters in behandeling. Dit vanwege de zeer geringe beschikbaarheid van vaak noodzakelijk te vervangen onderdelen én de lage nieuwprijs van dergelijke (home en small office) inkjetprinters.

 

COVID-19

Ook nu wilt u zorgeloos gebruik van uw printer(s) maken. Een storing is dan ook extra vervelend!

Geen probleem. Onze techneuten werken volgends de richtlijnen van het RIVM. In overleg met u maken we samen vooraf duidelijke afspraken m.b.t. de te nemen voorzorgsmaatregelen, zodat wij ook in deze ongewone tijd u veilig én zorgeloos kunnen verderhelpen.

 

NEEM CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE KOSTENINDICATIE

•   Telefoon:    073-511.85.86
•   E-mail:        info@thecartridgefactory.nl

Zorg dat u altijd de volgende gegevens bij de hand heeft:

•    Printermerk
•    Typenummer
•    Duidelijke klachtbeschrijving

Stuurt u een e-mail, zorg dan dat u ook NAW meestuurt

•    NAW gegevens (Naam, Adres, Woonplaats)
•    Contactpersoon + telefoonnummer

Wij proberen vooraf (telefonisch of per e-mail) al een duidelijke kostenindicatie af te geven. In overleg plannen wij een eventuele afspraak met u in.

Afhankelijk van de klacht zal onze monteur (kleine) onderdelen meenemen of dient de klacht toch eerst op locatie te worden onderzocht. Als na onderzoek blijkt dat een onderdeel moet worden besteld, gebeurt dat natuurlijk in overleg d.m.v. een prijsofferte/indicatie. Na akkoord en ontvangst van de onderdelen wordt zo spoedig mogelijk een nieuwe afspraak ingepland.

Welke machines en merken:
Onze vaste monteurs zijn merkonafhankelijk en kunnen reparaties/onderhoud uitvoeren aan alle bekende merken laserprinters, kopieerapparaten, multifunctionals (MFP) en faxen.

Reactietijd:
Binnen 1 tot 2 werkdagen heeft u een monteur op de stoep staan.

Garantie:
Op alle reparaties geldt 60 dagen garantie (of 10.000 afdrukken) op uitgevoerde werkzaamheden en onderdelen. Glaswerk zoals bijvoorbeeld het copyboard is uitgesloten.

 

TIP:(Preventief) onderhoud draagt veel bij aan de continuïteit. Daarom wordt een auto regelmatig onderhouden, wordt de CV-installatie jaarlijks gecontroleerd en krijgt zelfs een fiets een beurt!

 MAAR (PREVENTIEF) ONDERHOUD AAN DE PRINTER WORDT VAAK VERGETEN...

Verwijderen van (papier)stof, vervangen van de zgn. paperfingers of reinigen van papierbanen… enkele voorbeelden van onderhoud die kunnen bijdragen aan uw printplezier.
Maak vandaag nog een afspraak voor onze printermonteur en voorkom problemen!